Увійти
Платформа проведення районного та міського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у м.Київ
Увійти

Як зареєструватись на платформі?

Для того, щоб зареєструватись на платформі Eddy, вам необхідно натиснути на кнопку у верхньому правому кутку сторінки “Увійти” та обрати “Зареєструватися”.

У віконечку введіть свій Email та натисніть кнопку “Створити акаунт”.

Після цього ви побачите повідомлення про те, що вам необхідно активувати свій акаунт за допомогою посилання в листі та продовжити свою реєстрацію.

Зайдіть у свою пошту. Вам прийде лист, де потрібно натиснути на посилання, аби підтвердити та продовжити реєстрацію. Якщо ви не отримали лист, перевірте, будь ласка, папки “Спам”, “Промоакції” тощо.

Продовжте реєстрацію, натиснувши на посилання.

Щоб активувати свій акаунт, натисніть кнопку “Активувати”. 

Далі вам необхідно пройти другий етап активації, заповнивши віконечка необхідною інформацією. Вказуйте свої дані УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ.

Вкажіть інформацію про свій заклад освіти: район Києва, де знаходиться заклад освіти, назву закладу, курс, на якому ви навчаєтесь (ваш клас) та змагання (предмет олімпіади).


Поставте галочки біля наступних віконечок та натисніть кнопку “Зберегти”.

Вітаємо! Ви зареєстрували свій профіль на платформі Eddy.

Якщо ви берете участь у декількох олімпіадах, ви можете подати запити до них після реєстрації. Для цього натисніть на кнопку меню профілю.

Навпроти назви олімпіади натисніть на кнопку “Надіслати запит на приєднання”.

Ваш запит потрапляє на розгляд організаційного комітету. Перевірити статус вашого запиту ви можете у вкладці “Обрати додаткове змагання” – “Мої змагання”.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту