Увійти
Платформа проведення районного та міського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад у м.Київ
Увійти

Результати III (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

25 лютого 2024 року в дистанційному форматі відбувся III (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, в якому взяли участь 1024 учні  8-11 класів ЗЗСО міста Києва. 3 них 79 учнів отримали дипломи І ступеня, 184 учні отримали дипломи ІІ ступеня та 246 учнів отримали дипломи ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців!

Результати ІІІ (міського) етапу олімпіади з української мова та літератури

Завдання та відповіді ІІІ (міського) етапу олімпіади з української мови та літератури

Увага!

3 метою визначення учасників IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 29 лютого 2024 року в приміщенні Київського столичного університету імені Бориса Грінченка (вул. Левка Лук’яненка,13-Б) будуть проведені відбіркові змагання. Для учнів 8 і 9 класів змагання відбудуться в аудиторії 206; для учнів 10 та 11 класів змагання відбудуться в аудиторії 207.

До участі запрошуються переможці ІІІ етапу, які посіли І місце (прізвища в таблиці результатів виокремлено зеленим кольором). Детальну інформацію щодо додаткового випробовування буде надіслано кожному учаснику на електронну пошту, вказану під час реєстрації на платформі Eddy.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту